top of page

Afdeling Billeshave

Paragraf 107

”Billeshave” er et botilbud for dig, over 18 år, som ikke er helt klar til at flytte i egen lejlighed, men gerne vil blive klar til det. 

Billeshave er et trygt sted at bo, hvor du kan få hjælp til at strukturer hverdagen, men samtidig også har mulighed for at blive mere selvstændig. Der er plads til både at indgå i et fællesskab med de andre beboer, dyrke fritidsinteresser eller hygge på eget værelse.

Eftermiddage, aftener og weekender har et varieret program med forskellige aktiviteter, som du er medansvarlig for.

Personalet kommer på hverdage fra 15-21 og i weekender og helligdage 12-18.00. 

Dette betyder, at der ikke er personale om natten, men du får et telefon nr. som du kan kontakte personalet på, når de ikke er tilstede.

Du skal være under uddannelse, i job eller praktik, når du bor på Billeshave. 

Målgruppe

Målgruppen på Billeshave er yngre borgere som er kognitive og socialt udfordrede som følge af omsorgssvigt, gennemgribende udviklingsforstyrrelser eller psykiske vanskeligheder. 

Fælles for disse borgere forventes der at de har et behov for kontinuerlig, struktureret og stabile støtte i hverdagen for at videreudvikle sig og opnå færdigheder og selvstændighed til at eventuelt bo i egen bolig.

 Udenfor målgruppen er borgere som har udadreagerende adfærd, som har et misbrug og/eller personfarlig kriminalitet.

Hverdag

På Billeshave kan du bl.a få hjælp til:

Opretholdelse af døgnrytme, rengøring, tøjvask, økonomi, budget, Eboks og lignende.

Du vil få hjælp til at lære at lave mad, dyrke motion, og støtte til at vedligeholde eller opsøge nye fritidsaktiviteter. 

Billeshave er et trygt sted at bo, hvor du kan få hjælp til at strukture hverdagen, men samtidig også har mulighed for at blive mere selvstændig. Der er plads til både at indgå i et fællesskab med de andre beboere, dyrke fritidsinteresser eller hygge på eget værelse.

Eftermiddage, aftener og weekender har et varieret program med forskellige aktiviteter, som du er medansvarlig for.

Beliggenhed

Huset ligger i Odense NV ca 9 kilometer fra Odense Centrum. 

Vi har 300 m2 med plads til 4 unge, store lyse værelser, stort værksted hvor man kan være kreativ, vedligeholde sin cykel, skøn gårdhave og græsplæne.

Dagligvarerbutikker, frisør, restauranter og apotek ligger få 100 meter fra vores hus.

 

Bus stoppestedet ligger også tæt på og der er afgang hver 20. minut. 

bottom of page